}

Єгипет змінив правила перетину кордону для туристів

 

Єгипет змінив правила перетину кордону для туристів

Для самостійного відвідування Єгипту будь-яким іноземним громадянам з 15 травня необхідно буде отримувати візи заздалегідь у єгипетських дипломатичних установах перед відльотом в цю країну. Про це повідомляє єгипетське державне агентство «Ahram» з посиланням на заяву Міністерства закордонних справ Єгипту.
Так, будь-яка особа, яка бажає відвідати Єгипет, повинна буде отримати єгипетську візу перед вильотом з власної країни. Тепер видача візи Єгипет більше не буде пропонуватися в аеропорту після прибуття в Єгипет. «Індивідуальні туристи повинні отримувати візи для туристичних цілей в єгипетських дипломатичних місіях попередньо перед прибуттям до Єгипту», - йдеться в повідомленні. Разом з тим наголошується, що «організовані групи туристів будуть єдиним винятком», на яких нові правила можуть не поширюватися. Відповідне рішення має набути чинності з 15 травня 2015 року.
Як зазначає єгипетське видання, подібне рішення вже приймалося у вересні 2011 року, але потім було призупинено урядом Єгипту через те, що це викликало суспільний резонанс і звинувачення, що таке рішення принесе негативні наслідки єгипетській туристичній індустрії. Єгипетські чиновники стверджують, що нова система дозволятиме подавати заявки на отримання віз в режимі он-лайн. Але разом з тим, єгипетські власті заявляють, що вони відкриті для інших пропозицій.
File news1.dat not found
Є-черга
logo
Ми в соціальних мережах:
logo logo
Наші партнери:
logo logo logo logo logo logo
Статистика
Розробка та підтримка:
logo
logo
logo
logo
logo