}

5 надзвичайних об’єктів, відкриття яких планують в 2015 році

 

5 надзвичайних об’єктів, відкриття яких планують в 2015 році

Отже, найцікавішими об'єктами, які відкриються в різних країнах в 2015 році будуть:
1. Національний центр відеоігор The National Videogame Arcade Ноттінгем, Британія. Відкриття: березень 2015. У березні цього року в британському місті Ноттінгем відкриється перший в світі культурний центр геймінгу - індустрії відеоігор. У нової пам'ятки великі амбіції - тут хочуть створити центр всесвітньої культури відеоігор, зібравши всі види ігор з усього світу, починаючи з 1970-х років. На території центру також розташується музей геймінгової індустрії, галереї з інтерактивними виставками, проекти відеоігор майбутнього і навіть освітні центри для фанатів і розробників. Центр вартістю $3,9 млн також збирається проводити регулярні конференції та семінари з геймінгу і «надихати нове покоління розробників».

2. Портал у вічність Eternity Passage Пекін, Китай. Відкриття: літо 2015 «Портал у вічність» буде першим в Китаї хай-тек розважальним парком, в якому багата історія країни зустрінеться з новітніми технологіями. Парк складається з 15 різних частин. Серед іншого, тут будуть зали для показів фільмів у форматах 5D і 6D, де глядачі перенесуться не тільки в знакові події і місця китайської історії, але і зможуть зазирнути в майбутнє і побачити Пекін через 100 років. Ще одна цікава частина парку - Ферма привидів, де відтворено древнє китайське селище. Будівництво парку в самому розпалі. Він розташований на виїзді з китайської столиці, по дорозі до Великої Китайської стіни. Поруч Beijing Outlets World - комплекс з торгових центрів і готелів. Планується, що розважальний парк відкриється влітку цього року, і вже в перший рік його відвідають близько 1,8 млн осіб.

3. Великий Єгипетський музей Grand Egyptian Museum Гіза, Єгипет. Відкриття: осінь 2015 Восени 2015 всього в 2 км від знаменитих єгипетських пірамід з'явиться нова визначна пам'ятка - Великий Єгипетський музей, який стане одним з найбільших археологічних музеїв світу. Тут будуть зібрані 100 000 найважливіших артефактів стародавнього Єгипту, вік деяких сягає 7000 років. Зокрема, будуть виставлені тисячі експонатів часів знаменитого фараона Тутанхамона. На території музею також споруджують величезний конференц-центр, в якому планується проводити міжнародні конференції з археології та семінари з єгиптології. Сам музей нагадує піраміду - зали будуть вінчати пірамідальні дахи з каменю. Об'єкт площею 50 га обійдеться в значні $ 800 млн. Цікаво, що більша частина цієї суми надана Японським банком міжнародного співробітництва.

4. Острів розваг Funtasy Island Острови Ріау, Індонезія. Відкриття: грудень 2015. Якщо ви ще не були в Сінгапурі, то почекайте до кінця цього року - якраз тоді в 16 км в море від міста-держави, на індонезійських острівцях Ріау, відкриється найбільший екопарк розваг у світі. Його вартість складе $ 240 млн. Нова пам'ятка буде складатися з восьми екозон, в яких влаштовують денні та нічні сафарі по джунглях і мангрових чагарниках, в морі - дайвінг, плавання з дельфінами, і навіть зона для глибоководного плавання в оточенні акул. Любителів природи також порадує достаток риб, птахів, мавп та інших тварин. А особливим шиком стане проживання в одній з ековілл на палях прямо посеред моря.

5. Лувр Абу-Дабі Louvre Abu Dhabi Абу-Дабі, ОАЕ. Відкриття: грудень 2015. У грудні 2015 в Абу-Дабі з'явиться свій Лувр, який вже став одним з найдорожчих культурних проектів у світі. Тільки за дозвіл використовувати бренд Лувру французькому уряду було сплачено $ 525 млн. Музей загальною площею близько 100 000 кв. м виконаний у вигляді плаваючого купола, а роботи по збору колекції йдуть вже не перший рік. Так, музей уже придбав кілька цінних експонатів часів Оттоманської імперії, безліч предметів старовини з країн Близького сходу, стародавні видання Корану, а також кілька цінних полотен знаменитих європейських художників. Відомо, що новий Лувр уже підписав договори про тимчасове обміні експонатами з французькими музеями. Зокрема, тут гостюватимуть роботи Леонардо да Вінчі, Анрі Матісса, Вінсента Ван Гога і Клода Моне.
Ви повинні це побачити!
 
File news1.dat not found
Є-черга
logo
Ми в соціальних мережах:
logo logo
Наші партнери:
logo logo logo logo logo logo
Статистика
Розробка та підтримка:
logo
logo
logo
logo
logo