}

Як Київ відсвяткує Новий рік

 

Як Київ відсвяткує Новий рік

Як повідомляється, святкування розпочнеться вже з 16 грудня новорічно-різдвяною виставкою-ярмарком на Софійській площі, яка триватиме до 19 січня.
19 грудня відбудеться відкриття резиденції і фестивалю Святого Миколая на території Національного заповідника "Софія Київська". Цього ж дня на Софійській площі засяє святковими вогнями головна новорічна ялинка країни.
З 19 грудня до 19 січня 2015 на Троїцькій площі працюватиме новорічно-різдвяне селище з розважальними програмами, традиційними різдвяними стравами і напоями, сувенірною продукцією.
20 грудня від адмінбудівлі КМДА до Софійської площі пройде парад волонтерів - помічників Святого Миколая.
20-21 грудня на Софійській площі триватиме культурно-мистецький проект "Фольклорна програма" Возвеселімся всі разом нині ".
21 грудня стартує новорічний благодійний пробіг за маршрутом: Софійська площа - вул. Володимирська - вул. Льва Толстого - площа Льва Толстого і у зворотному напрямку.
28 грудня на всіх бажаючих чекає культурно-мистецький проект "Софійські миколайчики".
Зустріч Нового року зі святковою концертною програмою розпочнеться 31 грудня (орієнтовно о 20:00) на Софійській площі. Концерт триватиме до 2:00 ночі 1 січня.
Відсвяткувати Різдво організатори запрошують відразу на дві локації: на Андріївський узвіз і Софійську площу, на якій відбудеться "Зимова Країна мрій".
З 19 до 25 грудня 2014 Музей історії міста Києва запрошує на новорічний мультимедійний проект "Лялькові розваги".
9-10 січня 2015 на вул. Г. Тичина будуть проходити Всеукраїнські змагання з легкої атлетики "Різдвяні старти - 2015".
Як повідомлялося, Кабмін ухвалив рішення про перенесення робочих днів на новорічні та різдвяні свята 2015, тим самим надавши українцям можливість відпочивати дев'ять днів.
File news1.dat not found
Є-черга
logo
Ми в соціальних мережах:
logo logo
Наші партнери:
logo logo logo logo logo logo
Статистика
Розробка та підтримка:
logo
logo
logo
logo
logo