}

Автобусний тур "Французьке натхнення" від 400€

 

Автобусний тур "Французьке натхнення" від 400€

Дати: 30.08.14, 27.09.2014
Маршрут: Львів - Краків (1 ніч) - Прага (2 ночі) - Карлові Вари - Нюрнберг - Париж (2 ночі) - Брно (1 ніч) - Львів
БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ
 
Програма туру
1 День
Зустріч у Львові з представником компанії в 7:00.
Виїзд зі Львова о 08:00 на комфортабельному автобусі єврокласу (аудіо, відео, клімат-контроль).
Проходження українсько-польського кордону.
Переїзд в Краків.
Пішохідна екскурсія по королівському Кракову, під час якої ви відвідаєте королівський пагорб - Вавель, прогуляєтеся по королівському шляху. Послухаєте трубача Мариацького костелу на найбільшій середньовічної площі, побачите фрагмент стіни, яка раніше дозволяла спокійно спати жителям міста. Відчуєте атмосферу студентського Кракова - у найстарішій університетській будівлі Ягеллонського університету, в якому навчався Микола Коперник. Подивитеся на віконце, з якого визирав Іван Павло II під час своїх візитів до Кракова і багато-багато іншого ...
   
Розміщення в готелі категорії 3 *. Нічліг.
 
2 День
Сніданок. Звільнення номерів.
Виїзд в Прагу.
Розміщення в готелі категорії 3 *.
Пішохідна оглядова екскурсія по Старому місту - найважливішому і наймогутнішому з чотирьох історичних міст Праги. Порохові ворота - єдиний елемент кріпосних стін, який зберігся до наших днів і звідки бере свій початок вулиця Целетна, яка нас приведе на найвідомішу площу Праги - Старомістську, де знаходяться собор св. Миколи, Тинский храм і годинники Орлой - символ міста. Ви дізнаєтеся, хто такий був Майстер Ян Гус, пам'ятник якому прикрашає центр Староміської площі, і чим він був видатним для чеського народу.
   
Вільний час. Самостійне повернення в готель. Нічліг.
 
3 День
Сніданок. Вільний час в Празі. Рекомендуємо відвідати:
- Королівський пивзавод "Крушовіце" з дегустацією декількох сортів пива (дорослі / діти до 12 років - 15 € / 10 €). Історія Королівського пивоварного заводу Крушовіце, одного з найстаріших в Чехії, бере початок з 1517 року. Для приготування пива використовують найчистішу воду з Крушовицького джерела, богемский ячмінний солод і жатецький хміль. Пиво Krusovice не пастеризують, що зберігає унікальний смак і корисні властивості напою.
- Карлові Вари (дорослі / діти до 12р - 40 € / 25 €). Бездоганне втілення курортної вишуканості, презентабельні колонади, ексклюзивні санаторії в поєднанні з прекрасним розташуванням посеред оточеної лісами долини. Такими є Карлові Вари - головне місто всесвітньо відомого курортного трикутника, куди приїжджають на лікування представники європейської культурного і громадського життя. Сьогодні це друге за відвідуваністю місто Чеської Республіки.
 Завдяки своїй унікальній архітектурі належить до найкрасивіших курортів Європи.
Повернення в Прагу.
Вільний час. Рекомендуємо відвідати:
- Феєрія води і світла «Співаючі фонтани» (дорослі / діти до 12 років - 15 € / 10 €). Родзинкою, яка приваблює сотні і тисячі гостей і жителів Праги є, звичайно ж, Співаючі фонтани (Krizikova fontana). Якщо ви хочете в Празі провести чудово вечір, послухати класичну чи сучасну музику, насолодитися приємним і заспокійливим шумом фонтанів з прекрасними світловими ефектами, то значить, вам обов'язково потрібно відвідати Кржіжікови фонтани. Це чудове явище не залишає нікого байдужим. Під відкритим небом розгортається прекрасне явище. Співаючі фонтани слухняно виконують рухи в такт з музикою, зливаються разом з різнокольоровою підсвіткою, виконують неймовірні фігури і навіть можна споглядати стіну з води на якій можна спостерігати невеликий відео ролик, що показує простори Чехії, неповторну природу річок і озер.
Повернення в готель. Нічліг.
 
4 День
Сніданок. Звільнення номерів.
Виїзд в Нюрнберг. На що не подивися в Нюрнберзі - воно все саме-саме. Найстаріше, найбільше, саме знамените або найсмачніше в Німеччині. Ми вас познайомимо з основними пам'ятками цього дивно красивого міста: будинок Дюрера, собори-близнюки, які давали назву для північної і південної частини старого міста - церква св. Себальда і Св. Лоуренц, Ринкова площа з церквою св. Марії і «прекрасним джерелом» і ін.
Вільний час.
   
Переїзд і розміщення в транзитному готелі (приблизно район Кайзерслаустерн). Нічліг.
 
5 День
Сніданок. Звільнення номерів.
Виїзд в Париж - саму елегантну столицю світу, так не схожу на решту всієї Франції. Місто всіх часів і народів, Париж зберіг і прикмети далекого минулого, і романтизм новітнього часу.
Розміщення в готелі категорії 3 *.
Вільний час. Рекомендуємо відвідати:
- Факультативна екскурсія по острову Сіте (дорослі / діти до 12 років - 20 € / 15 €) - серцю Парижа, яке б'ється в ритмі сучасного Паризького життя і численних туристів, в захваті завмираючих у величного Собору Паризької Богоматері. Але так чи інакше, саме тут, на цьому маленькому острові, що нагадує по своїй формі кораблик або колиску, заснували своє місто етнічні прабатьки французької нації.
Латинський квартал з мальовничими вуличками середньовіччя, заповненими численними ресторанчиками, знаменитої у всьому світі Сорбонною, величним Пантеоном, вируючої вуличкою Муфетар, зберігає історію галло-римської епохи Парижа.
- Відвідування відомого кабаре «Мулен руж» (вхідний квиток - 110 €) відомого, як місце, куди прагне зазирнути кожен, хто піднявся на Монмартр. З самого свого відкриття в 1889 році він є символом нічного паризького життя. Святкова атмосфера, екстравагантність шоу і обстановки, отримали визнання ще наприкінці позаминулого століття. Це заклад майже відразу ж став улюбленим місцем середнього класу, творчої богеми і навіть аристократії - свого часу його завсідниками були Оскар Уайльд, Пікассо та Принц Уельський.
Повернення в готель. Нічліг.
 
6 День
Сніданок.
Автобусна оглядова екскурсія по Парижу: Єлисейські поля, Тріумфальна Арка, Латинський квартал, Пантеон, Ейфелева вежа, Марсове поле, Будинок і Собор Інвалідів, Люксембурзький сад, Лувр, сад Тюїльрі, музей духів - Фрагонард, Опера, пл. Трокадеро.
Вільний час. Рекомендуємо відвідати екскурсії на вибір групи:
1.автобусная екскурсія в Версаль (дорослі / діти до 12 років - 35 € / 25 €) - найбільший палац Європи ... примха молодого Короля Сонця. Відкрийте для себе історію всесвітньо відомого королівського палацу! Крок за кроком Ви будете дізнаватися його таємниці, милуючись разючою архітектурою і художніми шедеврами! Ви побачите всю пишноту архітектурного стилю епохи Людовика XIV, зможете, немов, заново пережити дні царювання короля, а також його нащадків, які залишили значний слід в історії Франції;
2.автобусная екскурсія в Фонтенбло (дорослі / діти до 12 років - 50 € / 35 €) - один з найбільших і найкрасивіших королівських палаців - був свідком багатьох знаменних подій з французької історії. І не дивно, все-таки його історія налічує трохи менше 1000 років. За цей час палац багато разів розширювався і перебудовувався, і епоха Ренесансу, звичайно ж, теж справила сильний вплив.
Повернення в Париж.
Рекомендуємо відвідати:
-екскурсія на кораблі по Сені (дорослі / діти до 12 років - 15 € / 10 €) - одна з найромантичніших екскурсій, коли місто, здається, розкривається віялом перед вами, в той час як ви ліниво пливете по річці. Вдень або ввечері, в парі або з 
компанією друзів, ви зможете по достоїнству оцінити чарівність французької столиці!
-Ейфелева Вежа (вхідний квиток - 14 €) - пам'ятка сміливої інженерної думки і художнього смаку, що випередив свій час: сім тисяч тон залізного мережива, яке піднімається на 300-метрову висоту! Щогодини, протягом десяти хвилин, Ейфелева вежа вдягається у єдину в світі сукню, виткане з тисячі зірок.
Повернення в готель. Нічліг.
 
7 День
Сніданок. Звільнення номерів.
Вільний час. Рекомендуємо відвідати:
- Екскурсія в Лувр (дорослі / діти до 12 років - 30 € / 20 €) - стародавній замок французьких королів, який на сьогоднішній день є одним з найбільших музеїв у світі. Цей музей по праву займає провідне місце серед світових художніх зборів.
- Пішохідна екскурсія по Монмартру (дорослі / діти до 12 років - 25 € / 15 €). Популярність Монмартра не обмежується лише маленькою площею з милими художниками, вщерть заповненими кафе, нескінченної і незаперечно божевільної натовпом туристів. Оглядова екскурсія по Монмартру, яка включає в себе знайомство з районом біля знаменитого кабаре Мулен Руж, відвідування базиліки Сакре Кер і пагорба Монмартра (з незвичайним видом на Париж), площі художників, рожевого будиночка, і незабутніх мощених вуличок Монмартра.
- Діснейленд (трансфер € 15 + квиток: дорослі / діти до 11 років - 64 € / 58 € - індивідуальний) - це місце, яке здатне зробити щасливим як дитину так і дорослого. Навіть дорослий, опинившись там, потрапляє в казку - і може, як в дитинстві, знову повірити в чари. Адже як говорив Маленький принц «... всі дорослі спочатку були дітьми, тільки мало хто з них про це пам'ятає» ...
Виїзд з Парижа орієнтовно в 16:00.
Переїзд і розміщення в транзитному готелі (приблизно район Кайзерслаустерн). Нічліг.
 
8 День
Сніданок. Звільнення номерів.
Виїзд в Чехію.
Розміщення в транзитному готелі (приблизно район Брно). Нічліг.
 
9 День
Сніданок. Звільнення номерів. Виїзд в Україну.
Орієнтовне прибуття до Львова після 23:00.
 
У вартість туру входить:
• автобусне обслуговування по програмі;
• проживання в готелях категорії 3 * в 2 - 3-х місних номерах з вигодами;
• сніданки в готелі;
• екскурсії: оглядова екскурсія по Кракову, пішохідна оглядова екскурсія по Старому Місту Праги, оглядова екскурсія по Нюрнбергу, автобусна оглядова екскурсія по Парижу;
• супровід керівника по всьому маршруту;
• медична страховка.
 
У вартість туру не входить:
• оформлення візи для громадян України: Київ - 35 євро; Донецьк, Львів - 35 євро + обробка документів - 10 євро з особи;
• автобусна екскурсія в Карлові Вари (дорослі / діти до 12 років - 40 € / 25 €);
• екскурсія та дегустація на пивзавод «Крушовіце» (дорослі / діти до 12 років - 15 € / 10 €);
• феєрія води і світла «Співаючі фонтани» (дорослі / діти до 12 років - 15 € / 10 €);
• факультативна екскурсія по острову Сіте (дорослі / діти до 12 років - 20 € / 15 €);
• відвідування відомого кабаре «Мулен руж» (вхідний квиток - 110 €);
• автобусна екскурсія в Версаль (дорослі / діти до 12 років - 35 € / 25 €);
• автобусна екскурсія в Фонтенбло (дорослі / діти до 12 років - 50 € / 35 €);
• екскурсія на кораблі по Сені (дорослі / діти до 12 років - 15 € / 10 €);
• Ейфелева вежа (вхідний квиток -14 €);
• екскурсія в Лувр (дорослі / діти до 12 років - 30 € / 20 €);
• пішохідна екскурсія по Монмартру (дорослі / діти до 12 років - 25 € / 15 €);
• Діснейленд (трансфер € 15 + квиток: дорослі / діти до 11 років - 64 € / 58 € - індивідуальний). 
File news1.dat not found
Є-черга
logo
Ми в соціальних мережах:
logo logo
Наші партнери:
logo logo logo logo logo logo
Статистика
Розробка та підтримка:
logo
logo
logo
logo
logo